vineri, iulie 18, 2014

Sex Tape (2014)

Posted by Horia on vineri, iulie 18, 2014 in , , | No comments
Ca sa vezi, 2014 sta bine la capitolul comedie... Cine s-ar fi asteptat la una ca asta?!

Sex Tape spune povestea unui cuplu casatorit ( Jay - Jason Segle si Anna - Cameron Diaz ) ce trece prin criza varstei mijlocii si care, din cauza aparitiei copiilor in viata lor, nu se mai pot bucura de singura lor placere, si anume sexul. Cand li se iveste, in sfarsit, ocazia de a petrece putin timp singuri in dormitor, Jay si Anna realizeaza ca odata cu varsta, si-au pierdut "abilitatile". Pentru a reaprinde flacara iubirii, cei doi decid sa se filmeze facand sex ( cu un iPad ) practicand toate figurile ( aveam o jena sa spun pozitii ) dintr-o carte numita Joy of Sex. Totul merge struna, pana cand Jay descopera ca a uitat sa stearga filmuletul, iar acesta s-a trimis catre fiecare produs Apple pe care l-a facut cadou. De aici porneste o fuga continua dupa fiecare iPad, cu scopul de sterge filmuletul.

Sex Tape ar fi putut fi cea mai buna comedie din 2014, pentru ca are o poveste destul de originala, o distributie simpatica si cateva secvente foarte amuzante. De ce isi pierde titulatura? Pentru ca incepe sa plictiseasca spectatorul plin cliseele specifice unui film de acest gen. Si nu o face intr-un mod agreabil. Pana in prima jumatate am fost placut surprins de glumele bune pe care le ofera, de scenariul bine scris si de personajele de care iti este aproape imposibil sa nu te atasezi. Dar odata ce filmul ajunge la scena de la casa sefului Annei, in care Jay este atacat de un caine ( chill, nu e niciun spoiler, aveti secventa in trailer ) totul se strica, iar filmul incepe sa te atace cu clisee stupide, facandu-te sa uiti de timpul de calitate petrecut pana atunci.

Glumele mi s-au parut de calitate. Au fost simpatice, nu chiar atat de porcoase, putin exagerate ( desi cred ca asta era intentia filmului : "Cat de departe ai merge ca sa nu faci public un filmulet privat?" ) si la toate acestea a ajutat distributia filmului. Jason Segel are cea mai buna interpretare din Sex Tape, iar Cameron Diaz e mai simpatica decat m-as fi asteptat ( asta vine din partea cuiva care n-o suporta deloc ) si arata excelent pentru cei 42 de ani pe care ii are.

In concluzie : cu toate ca are momentele lui proaste ( dar revine pe traseul cu care a inceput si continua sa fie la fel de amuzant cu putin inainte de final ), Sex Tape e un film la care poti sa razi si la care te poti simti bine, daca n-ai prea multe asteptari.


  Nota : 6/10


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu