joi, ianuarie 29, 2015

Trailerul Saptamanii: Child 44

Posted by Mr.Rager on joi, ianuarie 29, 2015 in , | No comments

Child 44 (2015)

Regia: Daniel Espinosa

Scenarist: Richard Price

Distributia: Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel                                Kinnaman, Jason Clarke

Data Lansarii: 17/04/2015






   Orice film al actorului Tom Hardy pentru mine are o prioritatea imensa si astept vesti despre aceste proiect cu mult entuziasm. Despre Child 44 din pacate nu stiam foarte multe lucruri pana in momentul in care am avut ocazia sa urmaresc primul trailer al acestuia. Ceea ce am vazut in cele cateva minute mi s-a parut foarte interesant si sunt sigur ca acest film are un potential urias. Dupa distributia impresionanta si povestea care la prima vedere pare foarte interesanta, sunt sigur ca acest film nu va fi trecut usor cu vederea.
 
   Regia filmului ii apartine lui Daniel Espinosa, regizor care a realizat un film excelent alaturi de Denzel Washington, dar si apreciatul Snabba Cash (Easy Money). Faptul ca Child 44  este regizat de catre Espinosa ma incanta foarte mult si am foarte mare incredere in acesta. Pentru acest film regizorul a ales sa colaboreze din nou cu Kinnaman, dupa ce cei doi au reusit o treaba excelenta in Snabba Cash. De asemenea sub bagheta acestui regizor, Hardy si Oldman sunt colegi de platou pentru a patra oara.
 
   Acest film trebuia normal sa aibe premiera anul trecut insa din unele motive, aparitia acestui film a fost mutata in primavara acestui an. Child 44 este adapatarea cinematografica a romanului omonim scris de Tom Rob Smith. Foarte interesant este faptul ca Child 44 este primul roman dintr-o trilogie primita foarte bine de catre public. Astfel in cazul in care filmul primeste aprecieri, exista marea sansa ca Tom Hardy sa isi reia rolul in continuarea primei parti.

  Putin mai jos puteti sa aruncati o privire atenta asupra trailerului si sper ca acesta sa va starneasca interesul.




 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu