joi, februarie 05, 2015

Trailerul Saptamanii: Lost River

Posted by Mr.Rager on joi, februarie 05, 2015 in | No comments


Lost River (2014)


Regia: Ryan Gosling


Scenarist : Ryan Gosling


Distributia: Saoirse Ronan, Matt Smith, Christina 
                     Hendricks, Eva Mendes, Ben Mendelsohn


Data Lansarii: 10/04/2015 (USA) 
                          24/04/2015 (UK)




   Lost River reprezinta debutul regizoral al lui Ryan Gosling iar acesta isi asuma si creditele pentru scenariul filmului. Pentru acest pas facut, actorul trebuie si mai mult apreciat iar in ultimii 4-5 ani Gosling este intr-o continua crestere si cred ca multe persoane asteapta noi filme extraordinare din partea acestui excelent actor.
 

   Lost River, intitulat in prima faza How to Catch a Monster, a fost prezent anul trecut la Festivalul International de film de la Cannes in sectiunea Un Certain Regard. Din pacate proiectia acestui film nu a starnit foarte mult entuziasm pe Croazeta Franceza, multe publicatii importante fiind foarte dezamagite de acest film. In primavara acestui an Lost River va fi prezent la Festivalul de Film SXSW si ramane de vazut daca se vor schimba putin lucrurile in privinta perceptiei acestui film.
   Putine probleme intampinate de acest film au fost legate si de lansarea acestuia, in prima instanta fiind vorba ca filmul sa nu apara in cinematografe. Din fericire pana la urma se pare ca filmul va fi lansat limitat pe 10 Aprilie in State si doua saptamani mai tarziu in Regatul Unit.


   Dupa ce filmul a fost incojurat de foarte mult mister in sfarsit am avut ocazia sa urmaresc primul trailer al acestuia iar ceea ce am vazut mi s-a parut uimitor din punct de vedere vizual si foarte straniu. Povestea filmului pare foarte interesanta la prima vedere insa si greu de descifrat. Bizara de asemenea iar despre personaje nu imi gasesc cuvintele pentru a le descrie intr-o mica masura.
   Cu siguranta se poate observa influenta lui Nicolas Winding Refn asupra acestui film, iar Lost River din punct de vedere vizual se aseamana foarte mult cu Only God Forgives. Acest detaliu ma incanta foarte mult pentru ca sunt un mare fan al regizorului danez. Cu siguranta Lost River va fi ceva special si cu siguranta cred ca voi fi uluit de acest film. Astept cu nerabdare momentul in care voi vedea acest film insa pana atunci va las si pe voi sa descoperiti trailerul acestui film.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu